07-11-11

.

 

IMG.jpg

 

06-11-11

UPDATE...

"Zeer goed nieuws in verband met de medische toestand van speler van BBC Kangoeroes , Leigh Enobakhare . Deze nacht werd er nog even gevreesd voor een operatief ingrijpen, maar deze ochtend is zijn toestand , heel gelukkig, in positieve zin geëvolueerd. Zodanig goed, dat Leigh deze middag het ziekenhuis zelfs al zou mogen verlaten! Donderdag zal Leigh nog een volledige medische check-up moeten ondergaan, om verder zijn toestand te bepalen. Al bij al dus blijkbaar nog een goede afloop, na een toch wel bange nacht. Ik wens hierbij nogmaals spelers,coaches en bestuur van Basket Waregem te bedanken voor hun zeer sportieve houding na dit incident. Mede dank zij deze houding werd de enige goede beslissing genomen in deze speciale situatie, namelijk het stopzetten van de wedstrijd. Ook de 2 aanwezige artsen, die Leigh de 1e zorgen toedienden, wens ik hierbij hartelijk te bedanken. Veel beterschap en een spoedig herstel aan Leigh !!!

Ronny De Decker, Technisch directeur BBC Kangoeroes-Boom"

 

KaBo - BS Waregem : wedstrijd gestaakt na zware blessure

Beste,

 

Wat een absolute topwedstrijd moest worden, is geëindigd in mineur. Na een waar spektakelstuk in de beginfase kwam Leigh Enobakhare van Kangoeroes, met nog 6’04 te spelen in het tweede quarter, na een reboundduel ten val. Hij bleef roerloos liggen. De speler vertoonde verlammingsverschijnselen aan het bovenlichaam. Een aanwezige spoedarts kon de eerste zorgen toedienen. Daarna werd Enobakhare door de hulpdiensten overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Spelers en entourage van Kangoeroes waren natuurlijk zeer aangegrepen door dit voorval. In onderling overleg hebben de teams, scheidsrechters en wedstrijdcommissaris beslist om de wedstrijd volledig te staken. De clubs zullen in overleg met de basketbalbond uitkijken naar een nieuwe datum voor dit treffen.

 

Ik wil onze meegereisde supporters bedanken voor hun begrip voor de beslissing om de wedstrijd te annuleren.

 

Ik krijg deze voormiddag nog een update rond de toestand van Leigh Enobakhare, ik breng jullie daarvan op de hoogte.

Wij wensen hem alvast vlug veel beterschap!

 

Met vriendelijke groet,

Jürgen Van Marcke.

Sportief Manager

De commentaren zijn gesloten.